Співробітники ДСНС Новомосковського району провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з дітьми

27-го серпня, з метою попередження надзвичайних ситуацій за участі дітей, інспекторський склад Новомосковського районного управління, разом з вогнеборцями 40-ої державної пожежно-рятувальної частини 11-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, провели роз’яснювальну роботу по вулиці Котляревського села Водяне Магдалинівської селищної територіальної громади Новомосковського району.

В ході роботи надзвичайники нагадали дітям декілька простих правил, яких неодмінно потрібно дотримуватися:

-гуляти й гратися можна тільки в місцях, які призначені для цього;

-не можна брати в руки незнайомі предмети, кидати їх у вогонь, грати ними, найкраще повідомити про місце їхнього знаходження дорослим;

-під час відпочинку на узбережжі слід обов’язково дотримуватися правил поведінки на воді й поблизу неї. Купатися можна лише під наглядом дорослих;

-категорично заборонено гратися із сірниками та запальничками, розпалювати самостійно багаття, гратися рідиною, що легко займається (бензин, гас тощо).

Усім співрозмовникам фахівці ДСНС вручили профілактичні листівки та іншу наочну агітацію та радили, у разі виникнення надзвичайної події, негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101».