У Новомосковську поліцейські долучилися до пілотного проєкту «Інспектор ювенальної превенції, як частина освітнього процесу» 


Майданчиком для його реалізації став міський заклад загальної середньої освіти № 7, а шкільним офіцером - інспекторка сектору ювенальної превенції Наталія Матвієнко.

27 квітня вперше, в якості шкільного офіцера поліції Наталія Матвієнко, з дотриманням карантинних вимог, зустрілася з учнями 7-х класів ввіреного навчального закладу. Вона провела відкритий урок щодо протидії булінгу у дитячому середовищі.

Як зазначила інспекторка, аби робота шкільного офіцера поліції була ефективною, а діти почували себе у школі безпечно впродовж робочого дня вона у взаємодії із адміністрацією навчального закладу буде стежити за навчальним процесом. Також, до повноважень інспекторки входить проведення лекцій на актуальні теми серед школярів, спілкування з учнями, вчителями та батьками. Це сприятиме тому, що діти будуть знати, що у разі необхідності, їм завжди є до кого звертатися за допомогою.

Новомосковський районний відділ поліції