У Новомосковську ДТЕК Дніпровські електромережі продовжує роботи з посилення потужності кабельної електричної лінії 10 кВ у центральній частині міста

ДТЕК Дніпровські електромережі продовжує розпочаті в Новомосковську минулого року роботи з посилення потужності кабельної електричної лінії 10 кВ у центральній частині міста.

Стара лінія вже не справляється з навантаженнями, тож, враховуючи міську Програму децентралізації опалення та перспективу переведення значної частини споживачів на електроопалення, за ініціативи міської влади електричні лінії було вирішено посилити та забезпечити жителів більш стабільним джерелом живлення.

І хоча тимчасово, на період війни, виконання заходів Програми децентралізації опалення призупинені, ніщо не заважає створювати передумови для післявоєнного розвитку міста. Думати про це треба вже сьогодні.

Військова ситуація в місті оцінюється як стабільна і тому керівництво компанії відновило роботи з реконструкції мереж.

Під землею прокладуть 3,5 кілометри нового кабелю в районі вулиць Гетьманська, Лікарняна, Велика Ковалівка, Мала Ковалівка, Івана Франка, Ціолковського, Дорожня та інші.

Наразі по вулиці Гетьманській роботи ведуться з використанням безтраншейного способу прокладання підземних мереж – проколом ґрунту. Він дозволяє звести до мінімуму копання траншей. Для цього вже відриті робочі котловани.

Тривалого безладу на вулицях не буде. Маємо гарантійного листа, що роботи закінчать до кінця липня приведенням території в порядок: де був асфальт чи плитка – їх відновлять, де був ґрунт – ділянки вирівняють і утрамбують.

Усі роботи проводять без відключення світла для клієнтів.