Рятувальники деблокували постраждалих з деформованої автівки під віадуком на автошляху М-29 Дніпро-Харків

28-го червня о 14:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась у місті Новомосковськ під віадуком на автошляху М-29 Дніпро-Харків.

За викликом терміново направлені відділення 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталось зіткнення двох легковиків: «Lexus», в якому знаходилась лише водійка, та «Opel», всередині якого перебувало 4 особи. Внаслідок аварії водія та пасажирів останнього затисло в деформованому автомобілі.

За допомогою гідравлічних ножиць, фахівці ДСНС деблокували людей з конструкцій пошкодженої автівки та передали медичним працівникам.

Врятованих направлено на обстеження до Новомосковської центральної районної лікарні.

До надання допомоги залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

За уточненою інформацією, в автомобілі «Opel» перебувало 3 чоловіків та хлопець, 2006 року народження. З них госпіталізовано дитину та двох дорослих, 1985 та 1974 років народження.