Новомосковці вшанували пам’ять загиблого героя

26 квітня на подвір’ї ЗОШ №12 м. Новомосковська, що знаходиться на мікрорайоні Кулебовка, відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня народження захисника України, який загинув у серпні 2014 року в зоні проведення АТО Ігоря Ємельяненка.


Місце було обрано не випадково - Ігор навчався саме в цій школі.

Вшанувати пам'ять свого учня, однокласника, друга і просто гідну людину прийшли кілька десятків близьких йому людей.

Варто відзначити, що захід відвідали учні молодших класів, які хоч і не знали Ігоря особисто, але вже розуміють, що він зробив для них та нашої країни - віддав своє життя, щоб підростаюче покоління жило під мирним небом.

На честь Ігоря та інших загиблих в зоні АТО воїнів прозвучали пісні та розказали вірші. Пам'ять загиблого героя вшанували хвилиною мовчання.


Завершився захід покладанням квітів до меморіальної таблички присвяченої Ігорю Ємельяненко. Учора, 25 квітня, Ігорю мало виповнитися всього 30 років, але його життя трагічно обірвалося на позначці в чверть століття. Він загинув 21 серпня 2014 року під час виконання бойового завдання в зоні проведення АТО.

Нагадаємо, що на честь загиблого воїна АТО у 2016 році перейменовано вулицю. Колишня назва вулиці Калініна м. Новомосковська, була у рамках декомунізації змінена на І.Ємельяненка.