Новомосковські освітяни долучились до встановлення рекорду України щодо виконання цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google

8 лютого 2022 р. освітяни Новомосковської гімназії №15 під керівництвом Господинько В.Г.  та Шевченко О.С. долучилися до Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян до Дня безпечного інтернету та взяли участь у встановленні рекорду України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education. Захід було організовано з трансляцією через прямий ефір YouTube для закладів освіти України.

У рамках заходу були презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education, «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті» та переваги використання Google класів для організації освітнього процесу.

Учасники заходу виконали вправи у віртуальних кімнатах, одержали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися, як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, та одержали підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності.