Напередодні Нового року вчителі Новомосковського ліцею «Самара» перевтілились у відомих історичних персонажів

Днями у Новомосковському міському ліцеї «Самара» ліцеїсти та вчителі проводжали цей складний, сповнений викликами, але водночас такий багатогранний і незабутній 2020 рік.

Кожного року вчителі перетворюються на казкових героїв, зустрічаючи вранці учнів на порозі ліцею. Цьогоріч адміністрація та вчителі ліцею перевтілились у відомих історичних персонажів  або просто у відомих людей сучасності. Княгиня Ольга, Дзідзьо, Фріда Кало, чарівна Маківка, Валентина Терешкова, Снігуронька, Алла Пугачова  – усі завітали привітати ліцеїстів.

«У кожному класі, з дотриманням протиепідемічних умов,  пройшли цікаві заходи, присвячені Новому Року та Різдву, де діти змогли позмагатися в різноманітних конкурсах,  веселих іграх і випробувальних квестах! Беручи участь у таких святкових подіях, ліцеїсти  відчули  незабутній  дух товариства, дружнього  єднання та атмосфери свята! Знову і знову ми переконуємось, що ліцейська родина не тільки в навчанні викладається на повну силу, але й у святкових заходах.

Ми щиро дякуємо цьому 2020 року за нові можливості, які він розкрив перед нами, вчителями та учнями ліцею «Самара», за безмежні горизонти в оволодінні новими навичками, уміннями та методиками, за неймовірне бажання разом рухатися вперед та досягати нових вершин у навчанні та викладанні!», - повідомила адміністрація ліцею «Самара».