Молодіжні спілки Новомосковщини можуть позмагатися за гранти на свій розвиток

Молодіжні організації Новомосковщини можуть позмагатися за гранти. Переможці отримають кошти на свій розвиток. Дедлайн – 19 липня. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Конкурс грантів проводить Представництво Фонду ООН в галузі народонаселення в Україні. Прагнуть підтримати молодіжні організації. Допомогти їм працювати в умовах війни. Та виділяють кошти на розвиток таких осередків», – сказав заступник директора департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Владислав Яцук. 

Взяти участь у конкурсі можуть усі неприбуткові молодіжні організації. Пріоритет – спілкам з Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, яким довелося виїхати до інших регіонів.

У заявці організаціям слід описати основні потреби та запропонувати ідеї для свого розвитку. Пояснити, як це допоможе ефективніше втілювати проєкти для молоді, запобігати професійному вигорянню команди, покращити волонтерську роботу.

Організації, які пройдуть попередній відбір, мають розробити детальний план заходів. Переможці отримають фінансування на їхнє втілення – до 10 тис доларів у гривні за офіційним курсом.

Деталі – тут.