Каратист з Новомосковська потрапив у ТОП-10 кращих спортсменів України 2021

Вихованець Новомосковського спортивного клубу «Sentoki Club» Заболотний Владислав (тренер Іван Звіздун) потрапив до рейтингу найкращих українських спортсменів , які виступають у категорії «куміте».  Про це на своєму інформаційному порталі повідомляє Кyokushinkarate.news.

«З 2019 року ми почали вести рейтинг українських спортсменів, які виступають у категорії «куміте», у віковій категорії «чоловіки» та «жінки» (у залік не йдуть турніри серед молоді U18 та U21/22).

При підрахунку балів враховується: рівень турніру, кількість учасників у категорії, їх кваліфікація та рівень.

На даний момент у рейтингу враховувалися чемпіонати та Кубки України, Європи та Світу, міжнародні чемпіонати», - говориться у публікації.

У категорії «Легка вага – Lightweight» третє місце серед десяти зайняв наш земляк Заболотний Владислав (IKO Nakamura).

Хочеться нагадати, що 10-12 грудня пройшов чемпіонат Європи з кіокушин карате (WKB) серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих в розділі «куміте» і «ката». У складі збірної України в змаганнях взяли участь вихованці спортивного клубу «Sentoki Club» з Новомосковська. Саме Заболотний Владислав (вікова категорія 18+, випускник СЗШ №14, студент ДНУЗТ ім.Лазаряна) за результатами змагань став Чемпіоном Європи.