Відбулось чергове засідання Новомосковського виконкому

23 лютого 2022 року в малій залі Новомосковської міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено близько 50 питань, з різних сфер життя міста.

Загалом на засідання з’явилось 13 членів виконкому з 15.

Під час засідання розглянули наступний перелік питань:

- Про попередній розгляд та схвалення проєкту рішення міської ради «Про затвердження розпорядження міського голови, прийнятого у міжсесійний період».

- Про підсумки виконання бюджету Новомосковської міської територіальної громади за 2021 рік.

- Про внесення змін до рішення міської ради від 17 грудня 2021 року № 556  «Про бюджет Новомосковської міської територіальної громади на 2022.

- Про внесення змін та доповнень до штатного розпису виконавчого комітету Новомосковської міської ради на 2022 рік.

- Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2022 році.

- Про затвердження складу комісії з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, установах та організаціях м. Новомосковська на 2022 рік.

- Про підсумки роботи по веденню військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на підприємствах, установах та організаціях міста Новомосковська в 2021 році та заходів щодо його поліпшення на 2022 рік.

- Про попередній розгляд та схвалення проєкту рішення міської ради «Про затвердження Положення про взяття на облік та передачу в комунальну власність територіальної громади м. Новомосковська безхазяйного майна та від умерлої спадщини».

- Про затвердження Положення про конкурс «Розробка логотипу Новомосковської територіальної громади».

- Про попередній розгляд та схвалення проєкту рішення Новомосковської міської ради «Про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів (безоплатно)».

- Про схвалення проєкту рішення Новомосковської міської ради «Про закріплення територій обслуговування за закладами освіти міста Новомосковська».

- Про забезпечення міських урочистих заходів квітковою продукцією.

- Про попередній розгляд та схвалення проєкту рішення міської ради «Про затвердження базової мережі закладів культури м. Новомосковська».

- Про затвердження Календарного плану реалізації  Програми «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Новомосковську на 2019-2022 роки»  у 2022 р. по управлінню культури, спорту та туризму виконавчого комітету Новомосковської міської ради.

- Про призначення Стипендій для перспективних спортсменів міста на 2022 рік.

- Про затвердження протоколів засідання   комісії по розгляду  питань, що виникають під час призначення  (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам та надання громадянам окремих видів  соціальних допомог.

- Про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету матерям  з  числа сімей загиблих учасників АТО та сімей військовослужбовців,  які загинули в Афганістані.

- Про попередній розгляд та схвалення проєкту рішення міської ради «Про надання матеріальної допомоги громадянам міста за рахунок коштів бюджету Новомосковської міської територіальної громади».

- Про надання матеріальної допомоги на лікування громадянам міста за рахунок коштів бюджету Новомосковської міської територіальної громади.

- Про надання матеріальної допомоги на поховання громадянам міста за рахунок коштів бюджету Новомосковської міської територіальної громади.

- Про надання матеріальної допомоги громадянам міста, які повернулись із зони проведення АТО на лікування за рахунок коштів бюджету Новомосковської міської територіальної громади.

- Про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету Новомосковської міської територіальної громади особам, що опинились у складних життєвих обставинах наслідки яких вони не можуть подолати самостійно.

- Про внесення змін до календарного плану міської цільової програми «Програми соціально - економічного та культурного розвитку м.Новомосковська на 2022 рік» по управлінню житлово-комунального господарства та капітального будівництва Новомосковської міської ради на 2022 рік.

- Про попередній розгляд та схвалення проєкту рішення «Про передачу майна у власність Дніпропетровської обласної ради».

- Про попередній розгляд та схвалення проєкту рішення «Про передачу нерухомого майна на баланс управління ЖКГ та КБ Новомосковської міської ради».

- Про попередній розгляд та схвалення проєкту рішення «Про затвердження Положення про управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Новомосковської міської ради в новій редакції».

- Про затвердження Календарного плану реалізації завдань та заходів міської цільової «Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Новомосковська на 2021-2025 роки» по КП «Новомосковськ водоканал» на 2022 рік.

- Про внесення змін у Рішення виконавчого комітету Новомосковської міської ради «Про затвердження складу архітектурно – містобудівної ради та Положення про архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування та архітектури управління активів департаменту активів та правового забезпечення виконавчого комітету Новомосковської міської ради».

- Про внесення доповнень до рішення виконкому від 24.11.2021 № 802/0/6-21  «Про затвердження Плану  діяльності з   підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік».

- Про попередній  розгляд проєктів рішень, підготовлених Управлінням по роботі з активами департаменту активів та правового забезпечення, що виносяться на розгляд Новомосковської міської ради.

- Про зміну адреси гаражу, який знаходиться по вул. Гетьманська, 1 у м. Новомосковську.

- Про присвоєння адреси гаражу, розташованому по провулку Лікарняний, 11 в м. Новомосковську.

- Про зміну адреси гаражу, який знаходиться по вул. 195-ї стрілкової, дивізії,  3  у м. Новомосковську.

- Про присвоєння адреси нежитловій будівлі, яка розташована по вулиці Гетьманська, 22 в м. Новомосковську.

- Про присвоєння адреси житловому будинку по вулиці І. Ємельяненка в м. Новомосковську.

- Про зміну адреси магазину, розташованому по вулиці З. Бєлої, 132 в м. Новомосковську .

- Про дозвіл виключення з житлового фонду квартири за адресою: м.Новомосковськ, вул. Гетьманська, буд. 15, кв. 79.

- Про зміну адреси магазину, розташованому по вул. Гетьманська, буд. 139 в м. Новомосковську.

- Про погодження наміру продовження Договорів оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна,  що належить до власності територіальної громади м. Новомосковська з НМГО «Незалежність» та НМО Ветеранів України Дніпропетровської області.

- Про погодження наміру укладання  договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна,  що належить до власності територіальної громади м. Новомосковська приміщення які розміщенні за адресою: м. Новомосковськ, вул. Космонавтів, 20, загальною площею 137,56 кв.м. з КНП «Новомосковська МЦ ПМСД».

- Про погодження наміру укладання  договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна,  що належить до власності територіальної громади м. Новомосковська приміщень які розміщенні в дорослій поліклініці за адресою: м.Новомосковськ, вул. Сучкова, 40, загальною площею 2710,2 кв.м.з КНП «Новомосковська ЦМЛ» НМР».

- Про погодження наміру укладення  договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна,  що належить до власності територіальної громади м. Новомосковська приміщення яке розміщене за адресою: м. Новомосковськ, пров. Волгоградський, 27-а, загальною площею 15,59 кв.м. з КП «Новомосковська МСП» НМР».

- Про надання матеріального заохочення головам квартальних комітетів у І кварталі 2022 року.

 

Більш детально зі схваленими рішеннями можна ознайомитись на офіційному сайті Новомосковської міської ради.