Вихованці Центру позашкільної роботи Новомосковська отримали перемогу у міжнародному фестивалі

11 листопада 2018 року у м. Дніпро проходив  щорічний міжнародний багатожанровий фестиваль “Всі зірки галактики”. У фестивалі взяли участь діти з різних областей України, а також з сусідніх країн таких, як: Болгарія,Словаччина, Республіка Белорусь. Вихованці центру позашкільної роботи Новомосковська також брали участь у фестивалі аматорської творчості.

Фестиваль проводиться за підтримки Міністерства культури України, центру народної творчості «Дивокрай» Дніпропетровської обласної ради, Департаменту культури Дніпропетровської міської ради, Національного центру аэрокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова, Українського державного хіміко-технологічного університету, конструкторського бюро «Південне» ім. М. К. Янгеля.

Місією даного  фестивалю є — популяризувати серед школярів точні науки, астрономію, фізику, хімію та космічні спеціальності.

Космічний фестиваль по’єднав в собі творчість, космос і фантастику. Це мікс цікавих космічних подій, інтригуючих знайомств і неймовірного фантастичного шоу. На фестивалі кожен учасник мав змогу зробити космічний малюнок, власноруч сконструювати телескоп Хаббла і макет планети, спробувати космічне тістечко та їжу космонавтів, побачити унікальні хімічні та фізичні досліди, спробувати зробити досліди самостійно.

За інформацією Новомосковського Центру позашкільної роботи їх  вихованці під керівництвом Горбулицької Н.П, здобули перемогу на фестивалі. Лауреатами I ступеню стали Бирса Ірина та Медведецька Ксенія. А роботи юних обдарувань під назвою “Полювання Кирпирляна”, “Мандрівник Всесвіту”, та “Астероїд смарагдової Галактики” вразили журі креативністю та рівнем виконання.

Редакція “Полезной газеты”, вітає юних майстринь та їх талановитого керівника з заслуженою перемогою.