У Новомосковській ЦРЛІЛ відбувся тренінг для лікарів

У вересні КП «Новомосковська ЦРЛІЛ» виборола право взяти участь у проекті «Сприяння впровадженню принципів гідності людини у закладах охорони здоров’я через розробку та пілотування медичних рекомендацій», що реалізується громадською організацією «PHCAPITAL» за підтримки канадського Фонду Місцевих Ініціатив.

Основною задачею Проекту, що реалізується на базі 3-х багатопрофільних лікарень України, є впровадження пацієнт орієнтовних підходів при наданні медичної допомоги та розроблення методичних рекомендацій для застосування в усіх лікувальних закладах країни.


27-28 вересня в Новомосковській ЦРЛІЛ під керівництвом директораГО «PHCAPITAL» Марії Бачмаги та куратора Наталі Кириченко пройшов 2-денний тренінг, на якому опрацьовані результати опитування пацієнтів щодо дотримання їх прав та гідності в лікарні. Створена робоча група для визначення заходів, спрямованих на унеможливлення недотримання принципів гідності пацієнтів та опрацювання методичних рекомендацій.


Колектив КП «Новомосковська ЦРЛІЛ» продовжує удосконалювати організацію роботи задля забезпечення належної якості надання медичної допомоги.
Генеральний директор