У Новомосковську рятувальники провели навчально-тренувальне заняття з евакуації дітей

29-го січня поточного року, інспектори Новомосковського міськрайонного відділу разом з вогнеборцями 31-ої Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели  навчально-тренувальне заняття з евакуації дітей в Професійно-технічному училищі  № 48 розташованому в місті по вулиці Леваневського.

В ході навчально-тренувального заняття співробітники ДСНС також продемонстрували  дітям практичні дії з ліквідації умовної пожежі, провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди з дітьми, нагадали телефон Служби порятунку «101» та як діяти у разі виявлення відкритого вогню або задимлення.

Під час проведення навчальної евакуації керівництво, викладачі та діти навчального закладу діяли чітко та впевнено, що свідчить про злагодженість та позитивний результат періодичного відпрацювання таких дій.

По завершенню усі бажаючи мали змогу самотужки спробувати загасити умовне загоряння первинними засобами пожежогасіння.

Проведення таких заходів допомагають уникнути паніки та швидко зорієнтуватися у разі виникнення справжньої пожежі чи іншої надзвичайної ситуації (події) різного виду.

Безпека наших дітей залежить тільки від нас самих! Сподіваємося, що спільними зусиллями ми збережемо найцінніший скарб – дитяче життя!