У Новомосковську провели ярмарок вакансій щодо служби в Національній поліції України

Новомосковським  міськрайонним центром зайнятості, днями, у приміщенні Новомосковського районного відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області було проведено міні-ярмарок вакансій. Основна мета заходу – легалізація зайнятості та вирішення проблеми нестачі кадрів з подальшим укомплектуванням вільних посад Районного відділу поліції, а саме:

  • оперуповноважений сектору кримінальної поліції;
  • інспектор сектору реагування патрульної поліції;
  • дільничий офіцер поліції.

Кураторами заходу були інспектори сектору кадрового забезпечення Анна Максименко та Оксана Фоменко. Правоохоронці ознайомили присутніх з умовами проведення відкритого конкурсу на вакантні посади, з умовами проходження служби та з перевагами соціальної забезпеченості правоохоронної структури. Повідомили про переваги служби в поліції: зростаючу заробітну плату, можливість отримати безпроцентний кредит на житло, професійну підготовку, безкоштовне навчання за профілем та можливість кар’єрного росту. На завершення інспектори запропонували допомогу у підготовці відповідної анкети та заповненні електронної заяви на участь у конкурсі.  Присутнім на заході учасникам відповіли на всі запитання.

Провідний фахівець з питань зайнятості Катерина Головня наголосила, що легальна зайнятість надає людині соціальну захищеність.

У заході прийняли участь 8 безробітних осіб, яких зацікавила дана пропозиція роботи.