У Новомосковську працівники держустанов постійно підвищують рівень своєї кваліфікації

Особливу увагу працівники Новомосковського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді постійно приділяють підвищенню рівня своєї освіти та кваліфікації, відвідують семінари та тренінги, де знайомляться з новітніми технологіям соціальної роботи у громаді. Так, у першому півріччі, три працівника Центру СССДМ пройшли навчання за темою «Гендерно орієнтовне бюджетування для розвитку громад» та отримали сертифікати.

Два фахівці із соціальної роботи пройшли навчання »Психічна травма. Допомога та самодопомога. Система ресурсів BASIK PH в рамках проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на Сході України та їхніх сімей». Організатор навчання - Центр медичної реабілітації госпіталю ветеранів при лікарні ім.. Мечникова м. Дніпро.

Психолог Центру прийняв участь у триденному семінарі «Психосоціальна робота з наслідками травматизації дітей у результаті домашнього насильства», організований «GIZ» по закінченню якого отримав сертифіката.

Також, триденний семінар за темою «Соціальна згуртованість. Проект : діяльність та розвиток громад» пройшов фахівець із соціальної роботи, який працює із внутрішніми переселенцями. Семінар було організовано за підтримки Міжнародної організації мігрантів.

За підтримки Благодійної організації «Благодійний і фонд «Карітас Донецьк» два спеціалісти пройшли навчання за темою «Переконання , що нас обмежують».

Участь у таких заходах допомагає не лише підвищити рівень своєї освіти але й познайомитися з новими цікавими людьми та професіоналами.