У Новомосковську оголошено конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах

Керуючись ст. 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (із змінами і доповненнями) виконавчий комітет Новомосковської міської ради оголошує конкурс на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів з  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Новомосковськ.

Метою проведення конкурсу є створення конкурентного середовища та вибір на конкурсних засадах підприємств (організацій), які спроможні забезпечити належну якість організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Новомосковськ, виконання договірних умов.

 Строк подання та адреса, за якою подаються документи на конкурс

- останній строк подання документів 30.11.2020р.  до 17.00 год.;

- документи підприємств (організацій) які надійшли до конкурсного комітету пізніше встановленого терміну не розглядаються;

- документи подаються в конверті, на якому зазначається найменування замовника і адреса відправника, з поміткою  «заява на участь у конкурсі по  визначенню підприємства (організації) для  здійснення функцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Новомосковськ» на адресу: 51200, м. Новомосковськ, вул. Гетьманська, 14.

Місце, дата і час проведення конкурсу

м. Новомосковськ, вул. Гетьманська, 14 об 11.00 04 грудня 2020 року.

Додаткову інформацію щодо умов участі у конкурсі та кваліфікаційних вимог до учасників конкурсу можна отримати в відділі інфраструктури та інвестицій Новомосковської міської ради за адресом: м. Новомосковськ, вул. Гетьманська, 14, тел. 7 93 69.

Додаток до рішення про оголошення конкурсу опубліковано на сайті Новомосковської міської ради https://novomoskovsk-rada.dp.gov.ua/ua/novini-ta-podiyi/novini/o-g-o-l-o-sh-e-n-n-ya