У Новомосковську нагородили найкращих спортсменів та тренерів

26 грудня 2019 року, у актовій залі Новомосковської міської ради, відбулось нагородження найкращих спортсменів та тренерів за високі спортивні досягнення за підсумками 2019 року.

В цей день, в залі були присутні: представники міської влади, переможці та призери змагань різного рівня як з олімпійських, так і з не олімпійських видів спорту, керівники спортивних клубів та федерацій з видів спорту та ветерани спорту.

У Новомосковську, для підготовки резерву збірних команд міста та області працює 2 дитячо–юнацькі спортивні школи, в яких займаються 900 дітей, культивується 10 відділень з видів спорту з них 9 олімпійських. У новомосковську працює 28 тренерів, серед яких 3 заслужених тренера України(веслування академічне, бокс, баскетбол).

На урочистому заході, відбулося нагородження грамотами та грошовими сертифікатами тих,  хто зробив свій безцінний внесок у розвиток спорту нашого рідного міста – це  майстри спорту, кандидати в майстри спорту України, призери та переможці  чемпіонатів України та Європи з  рідних видів спорту.

Найвидатнішим досягненням  за підсумками 2019 року,стала перемога у  чемпіонаті  Європи з бліцу, в категорії до 14 років – Дубовик Анастасії,  яка отримала не тільки грамоту, а ще й символічний кубок переможниці . Загалом під час заходу нагородили 30 найкращих спортсменів міста та 11 тренерів.

Під час заходу не менш важливою подією для розвитку спорту у Новомосковську стало рішення  про виділення коштів з міського бюджету  на придбання двох спортивних інвентарів. Сертифікати були врученні: директору КПНЗ “НКДЮСШ” – придбання  конструкція для перевезення спортивних човнів, та грошовий сертифікат на придбання спортивного човна байдарки – одиночки для майстра спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, члена національної збірної команди України -  Даниленку Дмитру.