У Новомосковську клієнта пробації поінформували про наявність актуальних вакансій на ринку праці

Днями працівниками Новомосковського міськрайонного відділу філії Держаної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області було проведено інформаційно-просвітницький захід з метою інформування суб’єкта пробації Н., у якого згідно оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, робота є криміногенною потребою.

Під час заходу підобліковому повідомили про можливості вибору професії, пошуку роботи, перспектив офіційного працевлаштування та особливостей сучасного ринку праці,  адже офіційне працевлаштування — це певна гарантія роботодавцем соціальних, економічних, трудових та інших прав працівника.

Працівники Новомосковського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області також надають інформацію підобліковим про можливості відновлення втрачених документів, які необхідні для офіційного працевлаштування.

Наприкінці зустрічі підобліковому були надані буклети з детальною інформацією щодо контактів Новомосковського міськрайонного центру зайнятості населення.

 

Ростислав ОЛЕНІН

Новомосковський МРВ

філії Державної установи "Центр пробації"

у Дніпропетровській області