У Новомосковську для населення встановлять єдину норму споживання теплової енергії за квадратний метр

26 листопада на сайті Новомосковської міської ради було опубліковано проект рішення «Про встановлення єдиної норми споживання теплової енергії за квадратний метр для населення міста Новомосковська», який депутати розглянуть на найближчій сесії.

Саме так, з метою недопущення додаткових збитків комунального підприємства «Новомосковськтеплоенерго» та уникнення нерівномірних нарахувань за теплову енергію для мешканців міста, будинки яких оснащені комерційними вузлами обліку теплопостачання та будинків без комерційних вузлів обліку теплової енергії,  керуючись ст. 13 Закону України «Про теплопостачання», п. 21 Постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019р. №830 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з теплопостачання теплової енергії», ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Програму децентралізації теплопостачання міста Новомосковська, міська рада ВИРІШИЛА:

- Комунальному підприємству «Новомосковськтеплоенерго» проводити нарахування за теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання (послуги з постачання теплової енергії) для населення в усіх будинках міста, за встановленою виконавчим комітетом Новомосковської міської ради нормою споживання теплової енергії за 1 квадратний метр з щомісячним коригуванням виконавцем послуги за фактичною кількістю годин постачання теплової енергії та фактичною середньомісячною температурою зовнішнього повітря.

- Координацію роботи по виконанню даного рішення покласти на першого заступника міського голови, контроль – на комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою міста та екологічних проблем.