У Новомосковському районі поліцейські передали гуманітарну допомогу дітям-переселенцям

Родинам, які виїхали з місць ведення активних бойових дій та знайшли прихисток у нашому  районі, передали харчові продукти, предмети гігієни та солодощі.

22 червня  поліцейські ювенальної превенції Новомосковського районного відділу поліції  вкотре   відвідали  родини переселенців.

-    Ми згуртувалися з благодійними організаціями, волонтерами, щоб зібрати  необхідні  речі  та передати допомогу всім, хто її потребує. Особлива підтримка приділяється дітям, які були змушені разом із батьками  покинути свої домівки та переїхати до більш безпечних місць. Ми намагаємось  зробити для малечі все можливе, аби вони почувалися у нас комфортно та в безпеці, - зазначила начальниця ювенальної превенції Тетяна Шейєрман.

Поліцейські завдячують представникам компанії "JM  Wirtschaftsberatungs- und Handels GmbH" та ТОВ «Акфорт», благодійному фонду «Тепле серце» колегам з управління дотримання прав людини Національної поліції України, управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області та Управління ювенальної превенції НПУ за постійну підтримку та допомогу. Поліцейські і надалі  продовжують доставляти гуманітарну допомогу  та  підтримувати  людей, які опинилися у важкій ситуації.

 

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

за матеріалами Новомосковського районного відділу поліції