У квартирі мешканця Новомосковська вилучено наркотики та психотропи на суму понад 1 мільйон гривень

Новомосковською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно громадянина за придбання, зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Встановлено, що мешканець міста Новомосковська незаконно придбав наркотичні засоби та психотропні речовини, які у подальшому розповсюджував через мережу «Інтернет».

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка правоохоронними органами виявлено та вилучено розфасовані у 4 000 пакетів наркотики на психотропи загальною масою більше 3 кг вартістю понад 1 млн грн, мобільні телефони, електронні ваги, банківські картки та записи, які містили інформацію про відправлені поштою посилки з наркотиками. Правоохоронцями була вилучена одна з таких посилок, в якій знаходилось понад 3 кг наркотичних засобів.

Наразі громадянину повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.