Мер Новомосковська розповів про ситуацію у місті на ранок 30 травня

Доброго ранку, ми з Новомосковська!

Протяжна нічна тривога довжиною у пів ночі. В Новомосковську без втрат. Ситуацію по області згодом оголосить військова адміністрація.

Чергові обнадійливі новини про контрнаступальні дії наших військ на Криворізькому та Херсонському напрямках. Результат – на Дніпропетровщині стає все більш безпечно. Дякуємо ЗСУ!

Але розслаблятися не варто – ракети літають і їх у орків ще багато. Виконуємо рекомендовані правила безпечної поведінки.

На підступах до Криворізького району окупанти знову обстріляли з дальнобійної артилерії території трьох сел – пошкоджені господарчі й житлові будівлі, небезпечні рештки боєприпасів розкидані по полях. Постраждалих серед населення, на щастя, немає.

Фахівці Держпродспоживслужби продовжують інспекцію автозаправних станцій у нашому регіоні, пов’язану із необґрунтованим завищуванням вартості пального. Дві АЗС уже оштрафували. Бажаючих нажитися на загальнодержавній проблемі карають.

Комунальні заклади, критична інфраструктура, підприємства, аптеки, лікарні, банки, магазини, сфера обслуговування міста – все функціонує.

Почався останній повний навчальний тиждень для школярів.

Новий робочий тиждень для городян. Працювати надзвичайно важливо. Ще важливіше - працювати офіційно і сплачувати податки.

Не опускаємо рук. Самозаспокоєння і стороннє споглядання в умовах війни віддаляє нашу перемогу. Кожен зараз може за бажання знайти собі посильне заняття, щоб допомагати армії, переселенцям чи нужденним городянам. Найменша участь – безцінна.

Підрядна організація, з якою КП «НККП» уклало договір на виконання робіт з поточного ремонту доріг, використовує погожі дні для ямкових ремонтів найпроблемніших відрізків доріг. З міського бюджету ми виділили кошти на ремонти півтора десятка міських вулиць - це в першу чергу ті вулиці, на які припадає основне транспортне навантаження, та ті, по яких пролягають міські автобусні маршрути.

Працюємо на нашу спільну перемогу. Завдяки міжнародній допомозі її обриси стають все чіткішими.

Слава Україні!🇺🇦

Спокійного всім дня лише з гарними новинами!