До дня всіх закоханих студенти металургійного коледжу взяли участь у романтичному відео круїзі

6 лютого в читальний зал Новомосковської центральної міської бібліотеки завітали студенти Металургійного коледжу ДМетАУ, щоб взяти участь у романтичному відеокруїзі «День святого Валентина: традиції, символіка, факти».

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина.

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його святкують напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Ведучі, провідні бібліотекарі Біловоденко Н.Є. та Дегтяр Н.А. розповіли про легенди, пов’язані з символами Дня святого Валентина, про те, як відзначають свято закоханих у різних країнах світу. Нагадали, що святий Валентин опікується молодими людьми, допомагає їм щасливо прожити в любові і злагоді. Пояснили значення імен Валентин і Валентина.

Свою розповідь ведучі доповнили відеосюжетами: «Історія святкування дня св. Валентина», «День св. Валентина в різних країнах світу», «Валентинки», «Для тебе, кохана». А далі учасників заходу чекала конкурсно-розважальна програма. Юнакам запропонували згадати видатних людей, які носять ім’я Валентин чи Валентина, поєднати в пари імена відомих закоханих. Молоді люди з задоволенням взяли участь в веселих пантомімах та відповіли на питання відеотесту. А завершили захід щирими побажаннями юним читачам, щоб у кожного з них поряд з почуттям світлого чистого кохання завжди була любов до матері й батька та рідного краю.

Новомосковська центральна міська  бібліотека