Чемпіонат України з ММА: Новомосковські бійці привезли золото

11-12 травня у місті Кременчук, що на Полтавщині, пройшов Чемпіонат України з ММА. Про це повідомляє Всеукраїнська Федерація змішаних бойових мистецтв UF MMA. Серед учасників даного чемпіонату були і бійці Новомосковського клубу змішаних єдиноборств «Sikario Mma club».

У змаганнях прийняли участь 330 найкращих спортсменів з 20 областей України, в т. ч АР Крим.

Всі спортсмени пройшли попередній відбір на обласних змаганнях, і до збірних команд областей потрапили найсильніші бійці.

Поєдинки були технічні та видовищні. Кожен учасник прагнув перемогти та потрапити до збірної України. Бої проходили в Октагон (восьмикутних клітках). Новомосковськ у складі Дніпропетровської збірної на змаганнях представляли бійці клубу змішаних єдиноборств «Sikario Mma club».

За підсумками змагань Дніпропетровська область виборола перше місце на Чемпіонаті України з ММА та привезла додому 14 золотих медалей, 8 срібних та 7 бронзових.

«Боєць клубу «SIKARIO» Валентин Пєнкін став Чемпіоном України з ММА. Лещенко Данило зайняв перше місце «задушивши» свого супротивника, але після довгих перемовин, судді вирішили не зараховувати цей прийом і зробити реванш, де Данило програв і посів друге місце. Лещенко Данило провів більше всіх боїв та перемагав дуже гідно. За що отримав кубок «За волю до перемоги»», - зазначила на своїй сторінці у Фейсбук адміністрація «Sikario Mma club».