У Центральній бібліотеці Новомосковська відбувся захід «Новий рік іде, позитив несе».

29 грудня 2019 року, в дружній та святковій атмосфері готувалися до прийдешніх свят в читальному залі центральної бібліотеки м. Новомосковська пройшла година гарного настрою «Новий рік іде, позитив несе».

Цього дня позитив та гарний настрій аудиторії забезпечували ведучі заходу - провідний бібліотекар читального залу Наталія Дегтяр та бібліотекар Новомосковського коледжу Національної металургійної академії України Тетяна Варченко. Від них гості дізналися більше про наступний рік Білого металевого щура, як його зустрічати та чого варто від нього чекати.

Гості ж заходу залюбки поділилися спогадами з власного дитинства про святкування Нового року та сімейними переказами, які були святкування у їх батьків, дідусів і бабусь. Трохи поностальгувавши, ведучі запропонували аудиторії декілька конкурсів та святкових ігор, а також згадали новорічні прикмети.

Цікавою стала гра в святкового «Крокодила», яка захопила абсолютно всіх присутніх гостей. Кожен тягнув фант та намагався без слів продемонструвати ту чи іншу річ, що має стосунок до зими та новорічних свят. Так само всі гості висловили святкові побажання на окрему літеру алфавіту. Наостанок не обійшлося без танців та хороводів, щоб остаточно закріпити хороший настрій цього дня.