У Новомосковській бібліотеці пройшли зимові пізнавально-розважальні заходи

25 січня до бібліотеки-філії  № 2  у місті Новомосковську завітали юні читачі на зимові розваги «Веселимось, граємо і про зиму читаємо» в рамках цільового проєкту «Читай. Грай. Пізнавай».

І хоч сніг вже майже зійшов з вулиць Новомосковська, залишаючи по собі лише натяк на зиму, на календарі все ще січень, а за відчуттями новорічні свята тільки-но закінчилися. Під час заходу діти  дізналися про традиції святкування новорічних та різдвяних  свят у різних країнах, багато цікавинок про сніг, свято якого відзначається 17 січня, про велике різноманіття зимових видів спорту: лижні перегони, стрибки  з трампліна, фігурне катання, хокей, санні перегони. Також бібліотекар Жолтенко Л.С. провела  огляд  літератури на зимову тематику біля книжкової виставки «Кришталевий дзвін зими».

Далі на малечу чекали цікаві завдання й рухливі ігри, літературно-казкові вікторини та конкурси. Як зазначили працівники бібліотеки, то дітлахи із задоволенням виконували різні завдання, відгадували загадки, брали участь у літературно-казковій  вікторині, грали в ігри:  «Влуч у ціль», «Пінгвінята», «Два Морози», «Лижні перегони».