У Новомосковську проведуть конкурс на визначення виконавця послуги з поводження з відходами

На сайті Новомосковської міськради було опубліковано проект рішення «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з поводження з відходами на території м. Новомосковськ», який буде розглянуто депутатами на найближчій сесії.

У положенні проекту йдеться про наступне: З метою визначення механізму надання суб'єктами господарювання незалежно від форми їх власності послуг з поводження з відходами на території міста Новомосковськ, розвитку ринкових відносин, ліквідації монополії у сфері житлово-комунального господарства, забезпечення благоустрою, чистоти і порядку, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 року № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», керуючись ст.35-1 Закону України «Про відходи», п.55.ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Новомосковська міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Провести конкурс з визначення виконавця послуги з поводження з відходами на території м. Новомосковськ.
  2. Затвердити Порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з поводження з відходами на території м. Новомосковськ.
  3. Координацію роботи по виконанню даного рішення покласти на першого заступника міського голови, контроль – на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою міста та екологічних проблем.