У Новомосковську правопорушники будуть проходити адмінпокарання на трьох комунальних підприємствах

На сайті Новомосковської міської ради було опубліковано Проект рішення «Про затвердження переліку об’єктів та видів громадських робіт на 2019 рік для засуджених до покарання у виді громадських робіт та правопорушників, на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт та закріплення відповідальних осіб, які будуть здійснювати контроль за виконанням покарання та адміністративного стягнення у виді громадських робіт».

З метою забезпечення виконання вироків та постанов суду, згідно вимог ч. 1 ст. 56 Кримінального Кодексу України, ч. 1 ст. 36 Кримінально-виконавчого Кодексу України, ст. ст. 30-1, 321-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, в яких передбачено кримінальне покарання та адміністративне стягнення у виді громадських робіт, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет  Новомосковської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити перелік організацій та відповідальних осіб, за згодою яких засуджені та адміністративно притягнуті будуть виконувати громадські роботи:

- комунальне підприємство «Новомосковський комбінат комунальних підприємств». Відповідальна особа директор КП «НККП»;

- міське комунальне підприємство «Новомосковський комбінат комунальних підприємств». Відповідальна особа директор МКП «НККП»;

- комунальне підприємство «Новомосковський комсервіс». Відповідальна особа директор КП «Новомосковський комсервіс».

  1. Керівникам вищезгаданих підприємств зосередити виконання громадських робіт засудженими та адміністративно притягнутими на прибиранні сміття та благоустрої міста.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Ковальова Д.А.