У Новомосковську поліцейські затримали крадія, який викрав з будинку гроші та коштовності

Після скоєння крадіжки з домоволодіння зловмисник почав тікати від поліцейських та сховався на горищі під ковдрою.

28 жовтня близько 12.05 до Новомосковського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 39-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що виявила у будинку пошкоджене вікно, а потім помітила, що зникла шкатулка із коштовностями та грошима.


На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Новомосковського відділу. Очевидці розповіли, що бачили невідомого чоловіка та описали його прикмети. Під час відпрацювання території поліцейські помітили схожого за описом підозрюваного. Помітивши поліцейських, він почав тікати та сховався на горищі під старою ковдрою. Під час переслідування злодія затримали - ним виявився 26-річний житель Полтавської області. Поліцейські вилучили у чоловіка викрадене майно.

За даним фактом слідчим відділом новомосковської поліції відомості внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Досудове слідство триває.


Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Новомосковського відділу поліції