У Новомосковську на території школи №6 вчителі ганяють розповсюджувачів наркотиків (ВІДЕО)

Про це повідомляє Руслан Таряник у Facebook та як доказ надає фото та відео цього зухвалого випадку.

Зокрема, сьогодні вчителі школи № 6 м. Новомосковська «гоняли» людей, які розповсюджують наркотики.

Доброго дня !!!! Я та викладачі школи номер 6, звертаємося до поліції м.Новомосковська з заявою щодо того як під час учбового часу на території школи, прям під вікнами школи,під вікнами класу де мають набувати знання діти, відкрито іде продаж та вживання наркотиків,реакції поліції на звернення завуча нуль. Шановні поліцейські з сьогоднішнього дня можете офіційно заводити справу стосовно суду Лінча , так як батьківський комітет більше не може терпіти дане нахабство та вашу бездіяльність !!!!!!!

Опубліковано Русланом Таряником Пʼятниця, 13 грудня 2019 р.

Також вчителі та зокрема, Руслан звертаються до поліції:

Я та викладачі школи номер 6, звертаємося до поліції м.Новомосковська з заявою щодо того як під час учбового часу на території школи, прям під вікнами школи,під вікнами класу де мають набувати знання діти, відкрито іде продаж та вживання наркотиків,реакції поліції на звернення завуча нуль. Шановні поліцейські з сьогоднішнього дня можете офіційно заводити справу стосовно суду Лінча , так як батьківський комітет більше не може терпіти дане нахабство та вашу бездіяльність !

Як бачимо на фотографіях, по всій територій школи розкидані використані шприці та так звані «самокрутки».

Сподіваємось, що поліція м. Новомосковська відреагує та зупинне розповсюдження наркотиків на території учбового закладу.