У Новомосковську міська влада проводить капітальний ремонт вул. Леваневського

Стан доріг у Новомосковську вже протягом багатьох десятиліть є одним з найбільш проблемних питань життєдіяльності міста. За останні декілька років в місті було проведено ремонти центральних вулиць, а ось дороги, що знаходяться далеко від центру, що ведуть на мікрорайони, вже багато років не бачили ремонту. Звичайно, за один день все вирішити неможливо, але поступово міська влада намагається привести Новомосковськ в порядок.

За інформацією заступника Новомосковського міського голови з питань економіки, розвитку ринкових реформ і підприємництва Костянтина Морозова у місті було розпочато ремонт дороги по вул. Леваневського, на мікрорайоні «Воронівка».

«Розпочато роботи з укладання асфальтового покриття по вул. Леваневського. Капітальний ремонт проводиться за кошти місцевого бюджету. Загальна вартість робіт становить 5 млн. 617 тис. грн. Буде проведено капітальний ремонт дорожнього покриття від вул. Паланочної до вул. Партизанській, довжина 1,9 км», - зазначив на своїй сторінці у Фейсбук Костянтин Миколайович.