У Новомосковську затримали групу злочинців, які масово збували наркотики

У Новомосковську поліцейські затримали злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотичних речовин. Група складалася із двох чоловіків та жінки, у яких під час обшуку вилучили наркотики на суму понад 100 тис. гривень.

14 липня працівники управління протидії наркозлочинності, слідчі Новомосковського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури за місцем мешкання фігурантів провели обшуки. В результаті слідчих дій вилучили майже 30 сліп-пакетиків з «канабісом», понад 10 кущів нарковмістних рослин, 1 кг наркотичного засобу «канабіс» та електронні ваги.

Вилучені речовини  направлені на експертні дослідження.

В ході слідчих дій правоохоронці встановили, що до складу злочинної групи входили мешканці Царичанського району, віком від 56 до 61 року. Злодії займалися збутом наркотичних речовин шляхом закладок на території Дніпропетровської та Полтавської областей, навість на території навчальних закладів.

 

Наразі наркозбувачам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 307 та 311 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про врученням їм повідомлення про підозру за цими статтями, а також обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

 

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області