У Новомосковську для школярів та малечі влаштували бібліотечні сутінки з нагоди свята Хелловін

З кожним роком все більшої популярності набуває Свято гарбуза (врожаю) або Хелловін. Тож, напередодні Дня всіх святих, 28 жовтня у Новомосковській бібліотеці-філії № 2 було дуже "врожайно" на відвідувачів. Саме у ці чарівні, жовтневі дні бібліотекарі разом з батьками вирішили прикрасити осінні канікули школярам та малечі і влаштували бібліотечні сутінки «Страшні історії з книжкової полиці».

До бібліотеки завітали чарівні відьмочки та кішечки, загадкові вампірчики та привиди, веселі і симпатичні монстрики - книжкові фантастичні герої. Кожен маленький гість намагався виділитися костюмом.

Чаклунка (бібліотекар Жолтенко Л.С. ) ознайомила присутніх з історією цього свята, традиціями його проведення у різних європейських народів. Затамувавши подих, діти слухали страшні історії з книги М. Носова „Витівники”, які читала фея Малефісента (мама - Масенко Євгенія).

Потім дітлахи пройшли випробування на уважність, швидкість, командну підтримку в конкурсах, «Збери врожай», « Єгипетська мумія», «Шлях через болото», «Звари зілля» та в рухливій забаві «Ми мандруємо через ліс». Із захопленням сприйняли захід і дорослі, адже, який дорослий не мріяв хоч на хвилиночку повернутися в дитинство? Закінчилося свято частуванням.