У Новомосковську відсвяткували день студента

Можливо, не всі знають, але саме 17 листопада в більшості країн світу відзначається Міжнародний день студента – свято романтики, веселощів та юності. І саме йому була присвячена чергова зустріч дозвіллєвого клубу «Діапазон», що діє в юнацькому відділі центральної бібліотеки м. Новомосковська. На молодіжну тусовку «Віват, студент!» зібралися активні та  креативні учні ПТУ № 48 м. Новомосковська, яким навіть майбутня сесія не завадила на деякий час відволіктися від навчання та як слід розважитися по-бібліотечному.

Ведучі заходу, фахівці відділу Ганна Бабарика та Наталія Тур, розповіли студентам витоки їх «професійного» свята, його історію та особливості святкування в різних країнах, адже вони дійсно відрізняються. А після короткого інформаційного екскурсу розпочалася конкурсна програма:  ігри, вікторини та різноманітні завдання, виконання яких приносило переможцю приємні бонуси у вигляді символічних подарунків.

Варто погодитися, студентство – найкращий час для того, щоб почати самореалізовуватися, бути побаченим та почутим. Це час, коли мрії можна творити власними руками, а долю - вершити самостійно. Потрібна лишень крапелька хоробрості та тонна зусиль, бо успіх ще ні до кого не приходив сам, його варто заробити. І саме в статусі студента для цього є всі можливості. Проте навчання навчанням, а про такі приємні атмосферні свята теж не варто забувати, адже для плідної роботи мозку теж потрібна розрядка.

Гостям заходу бібліотекарі побажали якомога більше нових звершень, щоб їх студентське життя було наповнене радісними подіями, а все, що відбуватиметься на їх студентській лаві – назавжди запам’ятається найкращим та найвеселішим періодом життя.