У Новомосковську відбулась конференція присвячена популяризації військової служби за контрактом

23 січня 2020 року у Новомосковському ОМТЦК та СП відбулася конференція військового комісара Анатолія Бакуна. Вона була присвячена популяризації військової служби за контрактом у лавах Збройних Сил України та інших військових формуваннях.

У заході взяли участь представники Новомосковського центру зайнятості.

На конференції було піднято питання щодо залучення громадян до служби за контрактом. В свою чергу центр зайнятості активно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо інформування зареєстрованих безробітних про переваги служби в ЗСУ. Додатково у центрі розміщено рекламно-агітаційні матеріали щодо умов прийняття на військову службу.

Також, військовий комісар більш детально ознайомив учасників зустрічі про порядок відбору та прийняття громадян України на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу.

За детальною інформацією, щодо служби в Збройних Силах України та підписання контракту Ви можете звернутися до Новомосковського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (м.Новомосковськ, вулиця Калнишевського, 18).