У Новомосковську визначили місця святкування Водохрещі

Сьогодні, 10 січня 2020 року, у Новомосковській міській раді під головуванням секретаря міськради Сергія Горошко, відбулася нарада з питань підготовки до святкування Водохрещі.

В нараді взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради, депутати міськради, представники служби з надзвичайних ситуацій, правоохоронці, представники духовенства, військовослужбовці та ін.

Перед тим, як приступити до обговорення основних питань наради, секретар міської ради Сергій Горошко повідомив присутнім перелік місць де буде проходити святкування Водохрещі.

 

Також Сергій Григорович зазначив, що в цьому році, масові гуляння з нагоди Водохреща не будуть проходити на території Центрального міського пляжу парку культури і відпочинку ім. Сучкова. Пов’язано це із реконструкцію стадіону «Металург», адже на місці де раніше проводились святкові заходи, зараз знаходяться вагончики та техніка підрядної організації, що займається реконструкцією.

Загалом на нараді особливу увагу було приділено охороні громадського порядку та безпеці святкувань. Із цих питань проінформували представників служби з надзвичайних ситуацій, водолазів та правоохоронних органів. Наголошувалося, що в місцях проведення святкових заходів буде забезпечено чергування медиків, поліції, рятувальників.

Окрім цього учасники наради обговорили питання забезпечення святкової програми під час відзначення Водохреща.

За кожним напрямком робіт було визначено окремі завдання та окреслено конкретні задачі, до виконання яких невідкладно приступили відповідальні служби та підприємства.