У Новомосковську визначили керівників комунальних закладів дошкільної освіти

Нещодавно Управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради оголосило конкурс на посаду директорів наступних закладів дошкільної освіти:  ЗДО №3 “Ромашка”, ЗДО №5 “Веселка”, ЗДО № 7 “Ластівка” та ЗДО №10 “Дюймовочка”.  Тож,  12 серпня у малій залі Новомосковської міської ради відбулось засідання  конкурсної комісії,на якому підвели підсумки роботи та  визначили  переможців на посаду керівників комунальних закладів дошкільної освіти. Очолив та представляв конкурсну комісію начальник правового і кадрового забезпечення Сергій Вікторович Єрошкін, також були присутні представники управління освіти міста.

У конкурсному відборі взяли участь 4 кандидати. Всі кандидати відповідали заявленим вимогам, а саме: вільне володіння державною мовою, мають вищу педагогічну освіту, стаж педагогічної роботи не менше п’яти років, а також організаторські здібності.

У ході засідання до уваги конкурсної комісії претенденти на заміщення вакантних посад керівників дошкільних навчальних закладів  у вигляді  презентації публічно захищали  перспективний план розвитку дошкільних закладів та приводили аргументи чіткого розуміння специфіки роботи на посаді, на яку вони претендують.

Під час презентації Концепції розвитку дошкільних закладів конкурсна комісія здійснювала абсолютно рівний підхід до всіх учасників, з дотриманням вищевказаних вимог.

Враховуючи результати презентацій  шляхом індивідуального голосування комісія  з добору кандидатур  затвердила керівників дошкільної освіти Новомосковська:

ЗДО №3 “Ромашка” – Тонкошкур Раїса Євгенівна;

ЗДО №10 “Дюймовочка” – Яковлева Галина Володимирівна;

ЗДО №5 “Веселка” – Гарькава Марина Олександрівна;

В зв’язку з відсутністю  претендента  на заміщення керівника ЗДО №7 “Ластівка”, вакансія директора поки, що залишається вільною. В найближчий час буде проведено чергове засідання конкурсної комісії, на якому визначать керівника садочка ”Ластівка”.