У Новомосковському музеї відкрилась виставка дитячих виробів зроблених для захисників України

15 жовтня поточного року, з нагоди Дня захисника України в приміщенні Новомосковського історико-краєзнавчого музею ім. П. Калнишевського відкрилась виставка малюнків, ляльок-мотанок, листівок, привітань та інших виробів, виготовлених руками діточок.

Усього на виставці представлено близько 300 малюнків, більше 200 ляльок-мотанок, ангелочків, прикрас, оберегів, плетінь, сердець, пряників та інших виробів створених руками юних новомосковців та діточок з інших куточків нашого краю. Практично усі вироби виготовлені з використанням Української символіки.

«Малюнки та листи були настільки щирими та по дитячому дорослими, що емоцій зашкалюють і серце щемить… Велика вдячність діткам та їх родинам, вчителям та вихователям за подарунки нашим захисникам. Також дякую співробітникам музею за співпрацю і допомогу в організації виставки», - написала у Фейсбук голова громадської організації «Родина героя» Людмила Голополосова.

По закінченню виставки всі листи, малюнки, подарунки та ін. буде відправлено на передову, як подарунок для воїнів-захисників нашої країни.