У Новомосковському кооперативному коледжі економіки і права ім. С. В. Ливиненка підвели підсумки підготовки до ЗНО

12 квітня у Новомосковському кооперативному коледжі економіки та права ім. С. В. Литвиненка пройшли батьківські збори присвячені темі вступної кампанії майбутніх абітурієнтів та Зовнішньому незалежному оцінюванню.

До проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО залишилось зовсім мало часу, тому дирекція навчального закладу вирішила провести зустріч з батьками студентів ІІ курсу, щоб підвести попередні підсумки підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання та зосередити увагу батьків на виявлених недоліках та шляхах їх подолання.

Директор коледжу Піхотіна Л.М.  розповіла батькам про особливості складання ДПА студентами-другокурсниками, про форми підготовки студентів до ЗНО з української мови та історії України, результати проміжного контролю знань учасників ЗНО-2019, відповіла на запитання батьків.

«Для визначення результатів ЗНО 2019 року з кожного предмета буде встановлено «пороговий бал», тобто та кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений студент. Усі студенти, результати яких будуть не нижчими від «порогового бала», отримають оцінку не нижче 4 балів за 12- бальною шкалою і матимуть право продовжити навчання на ІІІ курсі», - зазначила у своїй промові-презентації директор даного навчального закладу.