Спортсменка з Новомосковська здобула перемогу у Харківському Міжнародному марафоні

У неділю, 14 квітня, в Харкові пройшов VІ Харківський Міжнародний марафон. У забігах брали участь близько 11 тис. спортсменів, в т. ч. представники 18 країн -Німеччини, Кенії, Словаччини, Великобританії, Нідерландів, Франції, Польщі, Греції, США, Саудівської Аравії, Туреччини та ін. Серед учасників марафону були і наші землячки, спортсменки з Новомосковська Тетяна Вілісова та Катерина Карманенко.

Цього року марафон зібрав на всіх дистанціях чимало учасників, а кількість бігунів на марафонській дистанції в порівнянні з минулим роком зросла на 500 осіб.

Любителі бігу і професіонали бігли на дистанціях 42 км, 10 км, 4,2 км, 1,6 км, а також брали участь в естафеті 2x21,1 км.

За результатами марафону серед жінок першою фінішувала Тетяна Вілісова з Новомосковська (2:48:39), другою - Вероніка Калашникова з Харкова (2:59:38), третьою - Наталія Караван з Харкова (3:09:33) .

«Команда One Team - Mizuno встигла відзначитися 1-м місцем на дистанції 42 км серед жінок. Наша «Новомосковська ракета» Тетяна Вілісова прийшла до фінішу, випередивши своїх переслідувачів більш ніж на 10 хвилин, і встановила рекорд траси.

 На дистанції 10 км серед жінок 2-е місце для команди завоювала також представниця славного міста Новомосковськ Катерина Карманенко.

Наші вітання представницям Дніпропетровської області за подіум для команди One Team - Mizuno.

Свято бігу в Харкові пройшло на високому рівні! Один з наймасовіших і чудових стартів в Україні, який маємо задоволення відвідувати з року в рік! Окрема подяка організаторам заходу і особисто Андрію Павелко», - зазначила на своїй сторінці у Фейсбук адміністрація групи One Team.

Довідка: Харківський міжнародний марафон проводиться щорічно, він внесений до Національного реєстру рекордів України як наймасовіший забіг за кількістю зареєстрованих учасників. Траса, по якій проходить марафон, прокладена по центральних вулицях Харкова.