Рятувальники провели інструктаж населення м. Новомосковська з правил пожежної безпеки в побуті

26 лютого поточного року рятувальники Новомосковської 31-ої Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровський області з метою попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій, загибелі людей на них в зимовий період провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями приватного житлового сектору по вулиці Нова в місті Новомосковськ.

В ході відпрацювання співробітники ДСНС вказали на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі в побуті, довели статистику пожеж по місту та області. Порадили обігрівати своє житло безпечно, не перевантажувати електромережу одночасним включенням великої кількості електроприладів в одну електророзетку, не палити у ліжку тощо. Дорослих попередили пильніше наглядати за дітьми аби їхні іграшки з вогнем не призвели до біди.

Під час рейду рятувальники провели інструктаж з населенням та усім співрозмовникам  вручили друковані пам'ятки з правилами пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись в опалювальний період.

Шановні громадяни! Виявляйте обережність у поводженні з вогнем. У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером “101”.