Рятувальники закликають новомосковців дотримуватись правил пожежної безпеки

18-го липня рятувальники 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області з метою попередження пожеж у побуті, загибелі людей на них, провели профілактичні бесіди з мешканцями приватного житлового сектору по вулиці Зіни Білої в місті Новомосковську.

Співробітники ДСНС вказали населенню на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі в побуті, довели статистику пожеж по місту та області, пояснили шляхи запобігання таким випадкам, навели приклади необережного і безвідповідального ставлення до власної безпеки.

Попередили надійно ховати від малюків сірники, запальнички, не доручати їм стежити за включеними в мережу електричними або засвіченими газовими приладами, не залишати в закритих приміщеннях без нагляду дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.

Для якісного засвоєння застережень, співрозмовникам були вручені профілактичні листівки «Бережіть своє житло від пожеж!»

Шановні громадяни! Лише дотримання елементарних правил безпеки життєдіяльності застереже від трагедії. Не чекайте коли біда прийде до вашої оселі. У разі небезпеки негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».