Привітання з Днем Конституції від народного депутата України Вадима Нестеренко

Шановні земляки!

28-го червня 1996-го відбулася визначна подія для українського народу – ми обрали шлях незалежного розвитку і закріпили це в Конституції України. Тим самим народ реалізував своє прагнення розвивати і будувати демократичну, правову і соціальну державу. Саме Основний Закон нашої країни визначає, що найціннішим є життя людини, її честь, гідність, недоторканність. Серед базових цінностей держави – право на працю, освіту, соціальний захист, на свободу слова і віросповідання.

Святкуючи цей день Конституції, ми віддаємо данину поваги принципам демократичної, правової та соціальної держави, а також підкреслюємо те, що ми всі прихильні до цих принципів і готові їх виконувати. Конституція обов’язкова для виконання всіма, від Президента до пенсіонера, і в цьому принципі закладена її головна сила – рівність усіх громадян країни в правах і в обов’язках. Якщо ми доб’ємося реалізації цього принципу на практиці, то наш вибір руху шляхом реформ європейського вектора розвитку стане невідворотним, наша відданість демократичним цінностям і високим стандартам якості життя дасть відчутні результати.

Я хочу привітати всіх з Днем Конституції України. Сьогодні наша країна переживає складний період своєї історії, але ми віримо в світле майбутнє України. Нехай це свято додає всім нам сили і впевненості.

З Днем Конституції України!

 

Народний депутат України
Вадим НЕСТЕРЕНКО