Представники Новомосковської міської влади долучились до участі у програмі «Маршрути успіхів»

25 червня за ініціативи Дніпропетровського регіонального відділення Асоціації міст України в рамках програми «Маршрути успіхів» відбувся навчальний візит представників влади міста Новомосковська до Слобожанської селищної ОТГ Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Відділ з питань інфраструктури та інвестицій Новомосковської міської ради.

Децентралізаційна реформа є однією з найбільш успішних та перспективних в Україні. Її подальший розвиток – одне з найважливіших завдань на сьогоднішній день. Це підтверджують реальні результати та успіхи, які сьогодні демонструють українські міста. Асоціація міст України прагне поширювати їх досягнення. Саме тому у 2017 році була започаткована загальнонаціональна Програма обмінних візитів «Маршрути успіхів» в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

На захід прибули учасники з Дніпропетровської області, в тому числі й представники Новомосковської міської ради - Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – Константин Морозов, та Начальник відділу з питань інфраструктури та інвестицій – Юлия Прибыткова.

Під час візиту посадові особи обмінювались практичним досвідом вирішення питань у різних сферах життєдіяльності міст, селищ, сіл. Після засідання учасники перейшли від теорії до практики – відвідали об’єкти інфраструктури Слобожанської селищної ОТГ: дитячі садочки, школи, центр надання адміністративних послуг, а також побували в Степнянському старостинському окрузі.

Під час підведення підсумків, учасники подякували Асоціації міст України та Слобожанській селищній ОТГ за високий рівень організації заходу та його практичність для подальшого професійного розвитку, а також підкреслили важливість обміну досвідом.