Новомосковці змагались за перемогу на обласному Чемпіонаті з чирлідингу

1 березня поточного року в місті Дніпро проходили відкриті змагання за Кубок м. Дніпро  з чирлідингу та чир-спорту. Новомосковська команда «Flash» також брала участь у змаганнях та гідно представляла рідне місто на чемпіонаті.

Чирлідінг - це красивий і запальний вид спорту, до якого входять елементи гімнастики, акробатики та хореографії. А чирлідери - це дівчата, які складаються в групі підтримки і показують спеціальну спортивно-танцювальну програму на стадіонах. Вони своїми виступами створюють позитивний морально-психологічний клімат на стадіонах і забезпечуючи позитивну обстановку фанатизму, пом'якшуючи агресивний настрій уболівальників-фанатів, і керують їхніми емоціями.

Віртуозність гімнастичних елементів сплелась воєдино з грацією танцю. Кожен з юних учасників чемпіонату продемонстрував суддям і глядачам свою майстерність, підкріплену прекрасним настроєм і зарядом позитивних емоцій.

Представниками СК «Едельвейс» - команда «Flash» м. Новомосковськ були : Горбач Каріна, Федоренко Аріна, Грабовська Анастасія, Сидельнікова Єва, Причина Юлія, Вербицька Єва, Гончар Софія.

На одному диханні виступу змінювали один одного, абсолютно не відчувалася напруженість, яка зазвичай властива спортивним змаганням. Під бурхливі оплески і сльози радості пройшла церемонія нагородження.

За виступ командного номеру наші дівчатка отримали:

2 місце у номінації "Urban Cheer", в номерах соло - Федоренко Аріна;

1 місце у номінація "Urban Cheer Solo" - Грабовська Анастасія;

1 місце у номінація "Jazz Solo" - Горбач Каріна;

5 місце у номінація "Pom Dance Solo" - дует Вербицької Єви та Причини Юлії;

2 місце у номінація "Urban Cheer Doubles".