Новомосковців запрошують взяти участь у конкурсі соціальних проєктів

«Будуємо країну без барєрів разом!». Мешканців Дніпропетровщини запрошують взяти участь у конкурсі соціальних проєктів. Організатори шукають найкращі ініціативи, втілені в громадах. Заявки приймають до 7 лютого 2022-го. Про це повідомили у Дніпропетровській облдержадміністрації.

«Основна мета конкурсу – створити платформу, де будуть зібрані найкращі соціальні ініціативи. Запрошуємо мешканців області, територіальні громади, громадські організації надсилати свої втілені проєкти. Подавати їх можна за різними напрямками. Зокрема, освіта у соцсфері, медичне або правове забезпечення, соціальне підприємництво, оздоровлення чи спорт», – сказала директорка департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Олена Кришень. 

Аби взяти участь у конкурсі, слід заповнити аплікаційні форми та надіслати їх на пошту initiate_msp@ukr.net. Дедлайн – 7 лютого 2022-го.

Підсумки підіб’ють 25 лютого. За результатами конкурсу планують створити єдиний портал ініціатив та успішних кейсів. А ще базу партнерів та громадських діячів. Також визначать громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.

Конкурс організовує Міністерство соціальної політики України. Це частина реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору.