Новомосковські співробітники ДСНС нагадали громадянам про небезпеку вибухонебезпечних предметів

9-го вересня інспекторським складом Новомосковського районного управління разом з вогнеборцями 31-ої державної пожежно-рятувальної частини, з метою недопущення випадків підриву, каліцтва людей внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечними предметами, проведено роз’яснювальну роботу з мешканцями міста Новомосковськ по вулиці Кущівська.

Спілкуючись з населенням співробітники ДСНС вказали на ряд грубих порушень, що спричиняють нещасні випадки, довели статистику по місту та області, пояснили шляхи запобігання нещасним випадкам.

Усім співрозмовникам  співробітники ДСНС вручили профілактичні листівки та іншу наочну агітацію, а також попросили провести бесіди з дітьми, аби вони не чіпали невідомі та залишені предмети на вулиці.

Пам’ятайте! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери. Лише безумовне виконання заходів безпеки є гарантією того, що з вами не станеться випадку каліцтва чи загибелі. Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити це самі, адже це може призвести до трагічних наслідків.