Новомосковські рятувальники провели рейдову перевірку місць відпочинку містян

У середу, 17 червня, з метою попередження загибелі людей на воді у літній період інспекторським складом Новомосковського міськрайонного відділу разом з рятувальниками 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровський області проведено рейдову перевірку місць відпочинку людей на воді на центральному міському пляжі річки Самара розташованого в парку імені «Сучкова».

З відпочиваючими співробітники ДСНС провели профілактичні бесіди. Довели статистику загибелі людей на водоймах міста та області. Для якісного засвоєння інформації рятувальники розповсюджували відповідну профілактичну наочну агітацію. Дорослих попередили про небезпеку вживання спиртних напої під час купання. Дітей попередили про небезпеку влаштування на воді небезпечних ігор, пірнання з містків, дерев, високих берегів, подавання помилкових сигналів небезпеки, використовування для плавання небезпечних засобів, як дошки, колоди, камери від автомобільних шин, надувні матраци та інше знаряддя, не передбачене для плавання, та інше.

Рятувальники наголошують! Шановні громадяни! Будьте обережними та суворо дотримуватися правил безпечної поведінки на водних об’єктах. Ні в якому разі не залишайте дітей без нагляду. Бережіть себе і своїх близьких.