Новомосковські рятувальники запобігають виникненню пожеж на потенційно-небезпечних об’єктах

20-го лютого поточного року з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій (подій) різного виду, а також збереження життя та здоров’я людей співробітники Новомосковського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели перевірку додержання і виконання вимог законодавства у сферах пожежної, техногенної безпеки і цивільного захисту на об’єктах КП «Новомосковський водоканал» розташованих на території міста Новомосковськ.

Основну увагу співробітники ДСНС приділили утриманню евакуаційних шляхів, наявності та утримання в належному стані первинних засобів пожежогасіння, систем протипожежного захисту і т.д.

З робочим персоналом об’єктів провели профілактичні бесіди, довели статистику пожеж, загибелі людей на них по місту та області, відпрацювали плани евакуації та дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного виду.

Для якісного засвоєння застережень співрозмовникам вручили профілактичні листівки «Бережіть своє житло від пожеж!». Нагадали, що у разі небезпеки, потрібно негайно телефонувати до Служби порятунку «101».