Новомосковські поліцейські припинили незаконний «металевий» бізнес в гаражі

Понад півтори тони брухту кольорових та чорних металів виявили та вилучили  у двох гаражах.  Тепер 37- річна жителька Новомосковська та 51- річний чоловік із Ка’мянського відповідатимуть за свою незаконну діяльність перед законом.

19 вересня під час  відпрацювання території міста Новомосковська дільничні офіцери  поліції  в одному з   гаражних кооперативів  міста виявили незаконний пункт прийому металобрухту. В ході огляду гаражу поліцією виявлено та  вилучено близько 1 тони брухту кольорових та чорних металів. Правоохоронцями  встановлено, що 37-річна власниця  приміщення, нехтуючи  вимогами закону, тривалий час продовжувала свою діяльність  та   незаконно приймала  вироби з металу.

Того ж дня поліцейські Кам’янського відділу поліції спільно із місцевою прокуратурою провели санкціонований обшук в приміщенні гаражу на вулиці Республіканська. 51-річний чоловік облаштував у гаражі незаконний пункт прийому металобрухту, де скуповував метал у громадян за кошти та зберігав його для подальшої реалізації. В ході обшуку правоохоронці вилучили 560 кг металобрухту та промислові напільні ваги.

За даними фактами  розпочато  досудове розслідування кримінального провадження за ч. І ст.213 Кримінального кодексу України (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом).

 

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

за матеріалами Новомосковського та Кам’янського відділів поліції